suprugu nije spomenuo

Igor Kojić pokazao s kim se družio u Zagrebu nakon što se nagađalo da je došao zbog Severine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s vlasnikom jednog zagrebačkog restorana.

Igor Kojić (33) ovoga je tjedna snimljen u Zagrebu nakon dugo vremena, i to samo dan prije 49. rođendana svoje supruge Severine.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Fotografi su ga snimili kako se sam šeće Ilicom i nasmijan razgovara na mobitel, a fotke koje je objavila Gloria potaknule su nagađanja da je došao na suprugin rođendan.

No Kojić je na svojem Instagramu otkrio da se Zagrebu družio s vlasnikom jednog restorana, a Severinu opet nije ni spomenuo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

"Doći u Zagreb, a ne posjetiti Velu je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovjek velikog srca i veliki prijatelj Vela", napisao je Igor uz fotku, a komentarima su mnogi spomenuli njegovu suprugu.

"Gdje je Seve?" pisali su mu pratitelji koji se već mjesecima pitaju što se događa s njihovim brakom.

Nedavno se pisalo i da se Kojić iselio iz Severinina stana u Zagrebu u kojem ovih dana ne boravi ni ona jer je za uskršnje blagdane otputovala u Split, no napise je negirao njezin PR tim.

Ipak, šuškanja o njihovu razvodu ne prestaju, a oboje o svemu i dalje šute. Najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marijana Mikulić - 4 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Nekad i sad Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene