Baš slatko

Nakon napisa o razvodu sa Severinom Igor na Instagramu pokazao tko mu ovih dana pravi društvo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić na Instagramu je objavio preslatku fotografiju sa psom Đurom, koji ga je, čini se, osvojio.

Šuškanja o kraju braka između Severina i Igora Kojića sve su glasnija, pogotovo nakon napisa u srpskim medijima koji su prenijeli kako on moli pjevačicu da ostane s njim, ali da ona nema sluha na takve molbe.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Igor se sada nakon tih natpisa prvi put oglasio na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio preslatku fotografiju sa psom Đurom, a u storijima i nekoliko videa u kojima ga mazi. No od Severine ni traga ni glasa na njegovu profilu, za fotografiju od nje nije dobio ni lajk. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Supružnici se zasad nisu javno oglasili o navodnoj krizi, iako je ona navodno već kontaktirala svog odvjetnika kako bi privela cijelu priču kraju, a ona i Igor tek ponekad komuniciraju telefonski.

Igor ju navodno moli da ostane s njim i još razmisli o razvodu, ali čini se da je Severina donijela odluku i teško će ju nešto promijeniti. Navodno je Igor prije mjesec dana želio doputovati k njoj u Zagreb kako bi razgovarali, ali ona je to odbila.

Izvori srpskog tabloida tvrde kako u njihovu braku zapravo ne postoji samo jedan problem, već više njih, no zasigurno je jedan od najvećih svađa do koje je došlo za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu. I to svađa između njih dvoje, ali i Severine i Igorovih roditelja, Dragana i Olje Kojić.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Profimedia) +0 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Tko gleda u njega uz takve kćeri? Lice uništio botoksom kao i majka jer je htio ostati mlad, ali njima to ne pada pamet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene