imao je poseban povod

Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić je na Instagramu objavio fotografiju s prijateljicom kojoj je čestitao rođendan.

Suprug pjevačice Severine (48), Igor Kojić (33) posvetio je objavu na svojem Instagramu bliskoj prijateljici Aleksandri.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Podijelio je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj nasmijani gledaju jedno u drugo uz koju joj je uputio čestitku za rođendan.

"Sretan rođendan Milice moja", napisao je Kojić preko fotke koju je objavio na Instagram Storyju.

Prije toga je na svojem profilu posvetio objavu srpskom patrijarhu Porfiriju, a svoju suprugu na društvenoj mreži nije spomenuo već mjesecima.

Nedavno se pisalo da je Kojić iselio iz Severininog stana u Zagrebu u kojem ovih dana ne boravi ni ona jer je za uskršnje blagdane otputovala u Split, no napise je negirao njezin PR tim.

Ipak, šuškanja o njihovu razvodu ne prestaju već mjesecima jer par odavno nije viđen u javnosti zajedno, a više ni ne objavljuju zajedničke fotke.

Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu već nekoliko mjeseci.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +7 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity Zakleti neženja uhvaćen u strastvenom trenutku s bivšom, već sedam godina prekidaju pa se ovako mire

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene