Svekar ju više ne prati

Igor objavio sliku sa Severinom, posvetio joj ljubavne stihove no najnoviji potez ipak naslućuje njihov kraj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić i Severina više se ne prate na Instagramu pa mnogi sumnjaju da su problemi u njihovom braku ipak ozbiljni.

Nakon što je Igor Kojić na profilu na Instagramu objavio njihovu sliku nakojoj stoji zagrljen sa Severinom, dok ih iz prikrajka promatra njezin bivši partner Milan Popović, uz poznate Đoletove stihove pjesme "Namćor", ista je nestala s njegovog profila, ali to nije sve.

Naime, Igor i Severina se više međusobno ne prate toj društvenoj mreži, što je sve dodatno zbunilo i mnogi se pitaju što se zapravo događa s popularnim supružnicima. Nagađanja o problemima u njihovu braku krenula su nakon što se Severina vratila u Zagreb, a Igor ostao u rodnom mu Beogradu, no službeno se o tome nisu oglasili.

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora" pisalo je uz sliku i stihove "al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina", koje je Igor tijekom vikenda objavio pa ipak odlučio obrisati. 

Zajedničkih fotografija od ove godine na njihovim profilima nema, a Severina je nedavno iznenadila objavom seksi fotografije kakvu već dugo nismo kod nje vidjeli. 

Zanimljivo je da Severinu više ne prate ni njezina svekrva i svekar, Olja i Dragan Kojić Keba, koji su sa svojih profila obrisali i sve novije zajedničke fotografije na kojima su s njom pozirali. Oni su sve do nedavno bili u idiličnim odnosima, često su hvalili jedni druge, a Olja je tijekom izolacije objavila i video kako Severina čisti njihov beogradski stan u kojem su ona i Igor boravili. 

"Snajka u doba korone", napisala je nedavno bila Olja uz video koji se na njezinu profilu više ne može vidjeti jer je obrisan. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene