Usklađeni par

Ovaj domaći par zajedno je 19 godina, a upoznali su se u kafiću u kojem je ona radila kao hostesa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bračni par Vori iskoristio je sunčanu subotu za šetnju centrom Zagreba.

Supruga domaćeg rukometaša poznata je kao velika ljubiteljica mode, ali i špice.

Pogledaj i ovo Igor i Olja Vori Bračna idila Slučajni susret u kafiću pretvorio se u veliku ljubavnu priču našeg rukometaša koja traje više od 20 godina!

Radi se o Olji Vori, supruzi rukometaša Igora Vorija koji nije uvijek pratnja atraktivnoj i modno osvještenoj supruzi na špici te službenim eventima, pa svaki put kad je, par privuče veliku pozornost.

Jednako tako bilo je jutros u centru Zagreba gdje je par iskoristio sunčani dan za šetnju, a kao i uvijek, i ovoga puta su se potrudili biti modno usklađeni.

Podsjetimo, par se vjenčao 2007. godine bez velike pompe i to nakon 7 godina veze, a danas imaju i dvoje djece, kćer Niku i sina Petra. Olja je tako dugi niz godina najveća podrška svom suprugu.

Igor je upoznao Olju 2000. godine u kvartovskom kafiću u Zagrebu dok je ona studirala i živjela u Studentskom domu. Olja je u kafiću radila kao hostesa, a Igor je tada imao 20-ak godina.

"Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje', otkrio je u IN Magazinu jednom prilikom rukometaš.

Ipak, kod ovog para ljubav baš uvijek pobjeđuje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Williams (Foto: Instagram) Phil Elverum (Foto: Profimedia) Michelle Williams (Foto: Instagram) Michelle Williams (Foto: Instagram) +6 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Celebrity Oboje su na tragičan način izgubili velike ljubavi, a sad se rastaju nakon svega nekoliko mjeseci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene