Šokirala obožavatelje

Nitko nije znao da je trudna, a sada je svima obznanila da je rodila: "Čekala sam pravi trenutak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iggy Azalea je na Instagramu objavila vijest da je rodila sina.

Nakon nekoliko mjeseci šuškanja i glasina, 30-godišnja australska reperica Iggy Azalea konačno je potvrdila da je postala majka, i to nakon što nitko zapravo nije ni znao da je trudna.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 6 Primjećujete li razliku? Uporno tvrdi da nije operirala svoj najjači adut, ali slike s početka karijere otkrivaju pravu istinu

Sretnu je vijest objavila na profilu na Instagramu i ostavila svoje obožavatelje u šoku, iako se o tome počelo nagađiti prije nekoliko mjeseci.

"Imam sina. Čekala sam da pravi trenutak da nešto kažem, ali čini se da što više vremena prolazi to bolje shvaćam da ću se osjećati anksiozno u vezi dijeljenja te vijest s cijelim svijetom. Želim čuvati njegovu privatnost ali želim da znate kako on nije tajna i da ga neopisivo volim", napisala je Iggy u objavljenoj priči na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Ime oca nije otkrila, no šuška se kako je riječ o reperu s kojim su ju prvi put povezali još u ljeto 2018. godine, 23-godišnjem Playboiju Cartiju. Nagađanja o njihovoj vezi krenula su nakon što je DJ Akademiks na svom profilu na Instagramu čestitao Iggy i njezinom čovjeku na dolasku prinove.

"Čestitam Iggy Azalea i Playboiju Cartiju na rođenju sina", napisao je u čestitci koja je izazvala mnogo pozornosti njezinih obožavatelja.

Tijekom veze Iggy i Playboi Carti prekidali su nekoliko puta, no čini se kako su odlučili obnoviti romansu, a kao kruna ljubavi stigao im je sinčić. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene