Kakva razlika!

Na svojim fotkama blista zbog fotošopa, a uživo je potpuna suprotnost od onoga kako se predstavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iggy Azalea pažljivo odabire fotografije za Instagram i uvijek nosi šminku, a često briše neke objave jer više nije zadovoljna njima.

Iggy Azalea probila se u pretežno muškom reperskom svijetu 2014., no posljednjih godina umjesto glazbom privlači pažnju izgledom, osobito izraženim oblinama. 

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

Glazbenica svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije u seksi izdanju i uvijek je ušminkana, a često svoje objave kasnije briše zbog negativnih komentara ili jer nije više zadovoljna kako su ispale. No kada ne pozira za društvene mreže, naslovnice poznatih magazina poput Elle i Cosmopolitana i nema koncerte, Iggy malo pažnje posvećuje izgledu. 

Tada je se može vidjeti u trenirci bez imalo šminke i s prištićima na licu i čista je suprotnost od one seksi reperice kojom se predstavlja. Osim toga i kada se fotografira voli sređivati fotografije i često pretjera u tome, pa njezina stražnjica izgleda savršeno. Ipak, nekoliko puta je uhvaćena u kupaćem kostimu koji je pokazao celulit koji ona uvijek vješto makne sa slika. 

Inače, Iggy je 2015. priznala da je povećala grudi, a stručnjaci za plastičnu kirurgiju tvrde da je sređivala i stražnjicu koja joj se s vremenom objesila zbog nekvalitetnog silikona. Osim izgledom privlačila je pažnju i ljubavnim životom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi! @fashionnova

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Bila je u vezi s reperom A$AP Rockyjem i htjela mu dokazati koliko ga voli, pa je tetovirala njegovo ime na prst. No prekinuli su i morala ju je dati ukloniti. Nije imala sreće ni sa zaručnikom, košarkašem Nickom Youngom koji ju je javno osramotio kada je procurila snimka na kojoj se pohvalio da joj nije vjeran.

Azalea je od kraja 2018. u vezi s reperom Playboi Cartijem, a nedavno se šuškalo da je par u tajnosti dobio sinčića. Ipak, nijedno od njih nije to komentiralo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene