Pokazala malo previše

Često su na meti kritika jer je ona starija od njega, njih to ne dira, a ovog puta pažnju su privukle njezine prozirne tajice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

52-godišnji Hugh Jackman i njegova 13 godina starija supruga Deborra-Lee Furness odlučili su se okupati unatoč hladnoći.

Holivudski glumac Hugh Jackman privlači pozornost gdje god se pojavi, što i nije čudno jer je jedan od najseksi muškaraca na svijetu. 

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

52-godišnji Hugh je viđen kako uživa u Hamptonsu, popularnom mjestu za odmor mnogih zvijezda. Unatoč hladnijem vremenu glumac se skinuo u hlače i okupao i  isto je učinila i njegova 13 godina starija supruga Deborra-Lee Furness, no ona je nosila majicu i tajice. 

Jackman je pokazao svoje isklesani torzo, a kada je s Deborrom izjurio iz mora, obrisali su se ručnicima i onda nakratko prepustili nježnostima. Dok su se grlili i ljubili, isticale su se glumičine prozirne tajice u kojima se kupala. 

Inače, mnoge žene tuguju jer je Hugh od 1996. u braku s kolegicom Deborrom-Lee Furness. Sreli su se godinu dana ranije na setu serije "Correlli", u kojoj su igrali glavne uloge. "Zaljubio sam se u nju čim sam ju vidio. Htio sam se odmah oženiti njome, iako sam bio jako mlad", svojedobno je rekao Jackman. Naime, on je bio u ranim 20-ima, a ona je 13 godina starija od njega.

Supružnici su htjeli imati djecu i odlučili se za umjetnu oplodnju, no to nije uspjelo i Deborra je pobacila dva puta. Iako su to bili jako teški trenuci za njih, zajedno su ih prebrodili i posvojili sina Oscara (18) i kćer Avu (15). Jackman je jednom rekao kako njegova djeca imaju privilegiran život i trudi im se sve pružiti, no zauzvrat je dosta strog u njihovu odgoju i stalno ih uči o poštovanju i zahvalnosti.

Jackman i njegova supruga tijekom cijelog braka uspješno se nose i s ružnim komentarima na njezin račun. Naime, kritiziraju Furness da izgleda neugledno i ne drži do izgleda uz svog muža koji je seks-simbol. No njih to baš i ne dira.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene