Nova ljubav

Nakon prekida ljubi 13 godina mlađu ljepoticu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvoje Klobučar i Ana Marija Percaić novi su par na domaćoj sceni.

Glumac Hrvoje Klobučar očito je prebolio staru ljubav. Nakon rastanka od glumice Helene Minić, koja sada ljubi Dalibora Matanića, Hrvoje se upustio u vezu s glumicom Ana Marijom Percaić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dalibor Matanić - 6 najveći glumački skandal Novinarka koja je prva javnosti razotkrila slučaj Dalibora Matanića, otkrila tko je vršio pritisak da se priča ne objavi: ''Puno poziva smo primili, nisu svi bili ugodni...''

'Hrvoje i ja provodimo vrijeme zajedno. On je iznimno šarmantan i duhovit muškarac. S njim nikada ne može biti dosadno i to je sve što vam mogu reći o temi Hrvoja i mene – kazala je glumica za Story koja je odnedavno počela surađivati s Histrionima.

Nakon što su se Hrvoje i Helena razišli, glumca se rijetko moglo vidjeti u ženskom društvu. U vezi s Ana Marijom je tri mjeseca, a ona je od njega mlađa čak 13 godina.

OVDJE pročitajte kako se Leon Lučev vratio staroj ljubavi.

'Volim čuvati privatni život samo za sebe. Tako sam funkcionirao prije deset-petnaest godina, a toga se pravila pridržavam i danas – kratko je kazao 42-godišnji glumac za Story.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene