Obitelj na prvom mjestu

HRVATSKI NOGOMETAŠI Od narodnjačkih klubova do obiteljske idile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznato je da sportaši vole slobodno vrijeme provoditi u noćnim izlascima, no postoje i oni kojima je obiteljska atmosfera puno draža.

Nogometaši su nekad punili stupce novina slikama iz narodnjačkih klubova gdje su vrijeme provodili okruženi s mnogo djevojaka koje su se, čim su 'ugrabile' priliku, našle za njihovim stolom zavodeći ih i spremno pozirajući za fotografiju za koju se pretpostavljalo da će završiti u medijima. Poanta je bila biti viđen. Čini se da se danas trend ipak promijenio i mladi nogometaši više ne provode vrijeme u noćnim klubovima nego su većinom mirni, obiteljski ljudi koji svoje slobodno vrijeme provode u okružju najmilijih.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ne fali im ljubavi Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Mateo Kovačić

Mateo Kovačić je velika zvijezda, i već je puno toga postigao. Iako je u dobi kada se očekuju razuzdani izlasci i tulumarenje do zore, Mateo, čini se, nije željan takvih provoda. Kovačić se nakon šestogodišnje veze zaručio sa svojom vršnjakinjom, 22-godišnjom studenticom Izabel Andrijanić. Par se upoznao u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a danas zajedno žive u Madridu.

Ivan Rakitić

Barcelonin nogometaš Ivan Rakitić pravi je obiteljski čovjek. Njegovi profili na društvenim mrežama prepuni su obiteljskih fotografija, a u medijima se često vide njegove izjave prepune ljubavi prema ženi Raquel i djeci. Nogometaš se 2013. godine vjenčao s Raquel Mauri. Raquel je iz Seville, jednostavna i skromna žena za koju su mediji često komentirali da se ne uklapa u tipičan profil žena nogometaša. Par ima kćer Altheu, a nedavno su postali roditelji još jedne kćerkice, Adare.

Mario Mandžukić

Mario Mandžukić svoj život živi daleko od javnosti i rijetko kad imamo priliku saznati detalje iz njegovog privatnog života. Juventusov nogometaš poznat je isključivo po svojoj dobroj igri, a prošlo ljeto smo imali prilike saznati da je sretno zaljubljen. Mandžukić je u dugogodišnjoj vezi s 27-godišnjom Ivanom Mikulić. 'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', izjavio je Mandžukić u jednom intervjuu.

Luka Modrić

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Luka Modrić svoje slobodne trenutke provodi u obiteljskom okruženju. Nogometaš Real Madrida i njegova žena Vanja, s kojom je u braku već pet godina, koriste svaki trenutak za uživanje sa svojom djecom, sinom Ivanom i kćeri Emom.

Darijo Srna

Darijo Srna je nogometaš koji je izrazito vezan za svoju obitelj. Nogometaš ukrajinskog Šahtara je 2010. godine uplovio u bračnu luku s Mirelom Forić. Par ima dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla. Srna je jako vezan i za svoga brata Igora kojemu često posvećuje svoje golove, a na prsima ima i tetovažu bratova imena.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene