Kao da ih i nema

Žena koja je javno progovorila o mračnim tajnama Playboyeve vile iz karantene je izašla u vrućim hlačicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka i zvijezda TV showa na društvenim je mrežama objavljivala što radi tijekom izolacije, a prisjetila se i svih stvari zbog kojih je zahvalna životu.

Bivša djevojka vlasnika Playboyeva carstva Hugha Hefnera i bivša zečica Holly Madison prošetala se Los Angelesom u vrućim hlačicama te pokazala svoju zavidnu figuru dok je šetala svoga psa. Paparazzi su je uhvatili dok je išla u posjet prijateljici, a iako su mjere protiv koronavirusa još na snazi, nije nosila zaštitnu masku.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Nestvarno... Procurili detalji o najbizarnijem detalju Playboyeve vile i raskalašenim orgijama, a evo i što se gledalo na TV-u: "Jedne večeri izbrojila sam 17 cura"

Manekenka i zvijezda TV showa na društvenim je mrežama objavljivala što radi tijekom izolacije, a prisjetila se i svih stvari zbog kojih je zahvalna životu.

"Nisam nikada ni pomislila da će mi najveći događaj u danu biti prošetati psa", napisala je u opisu jedne objave na Instagramu.

Holly se proslavila nakon što je u svojim memoarima te TV seriji opisala kako joj je bilo živjeti u Playboyevoj vili pet godina. Jedna od Hefnerovih djevojaka postala je nakon što se u njegovu vilu uselila 2001. godine, a upravo on kontrolirao je njezine financije te joj nije dao da zarađuje izvan njegova carstva.

Dok je bila u vili, borila se s depresijom, a u memoarima je istaknula da se osjećala zarobljeno. Madison kaže da nitko ondje nije primijetio koliko je bila usamljena i tužna te da ju je Hefner potpuno kontrolirao. Smetalo joj je što su se žene iz vile u javnosti predstavljale kao manje inteligentne te ih se ponižavalo. U knjizi je prikazala potpuno drugačiju priču od one koju javnost zna.

Nakon što su ostale službene Hefnerove djevojke otišle iz vile, Holly je postala broj jedan. Dok je bila s njim u vezi, govorila je kako se želi udati za njega i roditi mu djecu, a on je govorio da će biti s njom do kraja života. Ipak, brak mu nije bio opcija.

Manekenka je kasnije pričala da nikada ni s kime više neće biti u vezi jer je sretna sama te joj muškarac ne treba.

Brzo se predomislila. S Pasqualeom Rotellom zaručila se 2012. godine, a godinu kasnije rodila je njihovu kćer. Vjenčali su se u Disneylandu, kasnije su dobili i sina, no rastali su se 2018. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +0 Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Celebrity Kontroverzni ljubitelj velikih mačaka htio je da ga glumi Brad Pitt, no ulogu je uzeo drugi slavni glumac

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene