proslavili noć vještica

Alec Baldwin osvanuo nasmijan na obiteljskim fotkama nakon što je njegova supruga razbjesnila javnost: "Tako očajno želi pažnju!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alec i Hilaria Baldwin proslavili su Noć vještica sa svojih šestoro djece, a glumčeva supruga na Instagramu je objavila fotografije na kojima su svi nasmijani.

Glumac Alec Baldwin prolazi kroz teško razdoblje u svojem životu nakon što je na setu filma "Rust" pištoljem za koji je mislio da je rekvizit slučajno usmrti snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Pogledaj i ovo Hannah Gutierrez-Reed - 6 Prijeti joj velika kazna Rekviziterka "Rusta" kriva za smrt snimateljice, Alecu Baldwinu dala je pištolj s pravim mecima

Od tragičnog događaja prošlo je desetak dana i istraga je još u tijeku, a Baldwin s obitelji provodi vrijeme u Vermontu gdje je održao i konferenciju za novinare.

"Ona mi je bila poput obitelj. Nesreće se s vremena na vrijeme događaju na snimanjima filmova, ali nijedna poput ove. To je jednom u bilijun. Ona je bila moja prijateljica. Na dan kad sam došao snimati film u Santa Fe odveo sam je na ručak s ostalim producentima. Bili smo jako dobra ekipa i onda se sve ovo dogodi ", izjavio je potreseni Alec koji se pred novinarima pojavio u društvu svoje supruge Hilarije, a ona je svojim ponašanjem razbjesnila javnost.

Osim što je neprestano snimala mobitelom okupljene novinare, Alecu je stalno upadala u riječ, što su mnogi protumačili kao još jedna njezin pokušaj privlačenja pozornosti.

"Tako očajno želi pažnju!" jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama na račun Alecove supruge koja se i zbog svoje sljedećeg poteza našla na meti kritika.

Na svojem Instagramu objavila je fotografije s obiteljske proslave Noći vještica na kojoj ona i Alec poziraju nasmijani sa svojih šestero djece.

"Roditeljstvo je kroz ovo teško vrijeme u bilo intenzivno iskustvo, blago rečeno. Danas smo im odlučili priuštiti praznik. Kostime smo napravili u zadnji tren, ali oni su bili tako sretni da su ugrijali mamino srce. Sretna Noć vještica od Baldwina", napisala je uz fotke koje su podijelile mišljenja javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

I dok su im neki poručili da su uz njih i da ih je lijepo vidjeti nasmijane nakon svega, drugima su fotke bile neprimjerene s obzirom na trenutnu situaciiu kroz koju glumac prolazi.

Podsjetimo, Baldwin koji je bio producent i glavni glumac filma je vježbajući za scenu pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak. Metak je prošao kroz tijelo snimateljice i zaustavio se u ramenu redatelja Joela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg liječenja pušten iz bolnice.

Baldwinu je pištolj dodao pomoćnik redatelja David Halls i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi. Halls je kasnije priznao da nije provjerio sve metke, kako je otkrilo izviješće detektivke koja ga je ispitala. 

Oružarka na setu, 24-godišnja Hannah Gutierrez u petak je objavila da "nema nikakvu ideju" odakle pravi metak na snimanju i kazala je da je poštivala sve sigurnosne protokole.

Baldwin je novinarima u subotu rekao da ne može komentirati istragu koja je u tijeku.

"Mi smo bili vrlo, vrlo dobro podmazana filmska ekipa i onda se ovakva tragedija dogodi", rekao je.

Za susret sa suprugom i sinom Haylene Hutcins kazao je da je bio preplavljen tugom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene