Baš lijepo

Hrvatska Meghan Markle podijelila zanosne fotke u badiću, a jedan se prizor svih posebno dojmio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Matić je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u badiću na jedno rame, a nekima se najviše svidio prizor u kojem je nježno grli njezin dečko Dominik Livaković.

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca Dominika Livakovića, koju zovu i hrvatskom Meghan Markle, 27-godišnja Helena Matić na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u badiću pa na račun toga dobila niz komplimenata i lajkova.

Pogledaj i ovo Helena Livaković - 3 prelijepa obitelj Supruga Dominika Livakovića predivnim fotografijama sa sinom otkrila je kako su proslavili Uskrs, dječak je ukrao svu pažnju!

Helena na fotografijama pozira u badiću na jedno rame koji je savršeno naglasio njezinu vitku liniju, a sve je posebno raznježila i ona na kojoj pozira u Dominikovu zagrljaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

"Najljepša","Predivna", "Super slika", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Helena je Dominiku najveća podrška i na društvenim mrežama često dijele zajedničke trenutke, a zajedno su od 2017. godine.

"Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled", rekla je jednom za Novu TV.

Helena je veliku pažnju javnosti i medija privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) +3 Anastacia (Foto: Profimedia) Celebrity Diva moćnog glasa i nezaboravnih trbušnjaka dva puta je pobijedila rak, nismo je predugo vidjeli, sve je zapanjila svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene