svi joj se dive

Fantastičnom figurom obara s nogu i u 51. godini: Uživa u ljetu punim plućima u društvu misterioznog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham privatni život skriva koliko god može, no nakon posljednjih objava na Instagramu svi su počeli nagađati da je ponovno pronašla ljubav.

Američka glumica Heather Graham punim plućima uživa u ljetu nakon karantene, a na društvenim mrežama redovito s obožavateljima dijeli gdje je te koliko voli biti u prirodi. Oduševljenje plažama i kupanjem u oceanu 50-godišnja glumica ne skriva, a njezini fanovi ne prestaju komentirati njezinu sjajnu figuru.

Heather je cijelo ljeto provela u društvu misterioznog muškarca, a svi nagađaju kako se radi o njezinu novom dečku. Svi su joj poručili da izgleda fantastično te da ima nevjerojatno tijelo, a mnogi komentiraju i kako djeluje puno mlađe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌴

A post shared by Heather Graham (@imheathergraham) on

U svijet glume Graham je ušla još kao 17-godišnjakinja kada se pojavila u tinejdžerskoj komediji "Vozačka dozvola", a kasnije je sa svakim novim filmom dobivala sve više uloga te je postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica.

Privatni život skriva koliko god može, a nakon prekida s izraelskim scenaristom Yanivom Razom nije odavala previše detalja iz svog života. Par je bio u vezi od 2011. do 2018. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Claudia Schiffer i Matthew Vaughn (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) +0 Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Za nju je vrijeme stalo: Najljepša žena na svijetu krasila je više od 1000 naslovnica, a umalo je odabrala drugačiji put

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene