potvrdio njegov tim

Bivši holivudski mogul ozlijedio se u zatvoru, muči ga vrtoglavica i smatra da ima potres mozga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harvey Weinstein pao je i ozlijedio se u zatvoru, a njegov glasnogovornik kaže kako je njegov klijent rekao da je imao dosta vremena da razmisli o svom životu.

Optuženi holivudski producent Harvey Weinstein pao je i ozlijedio se u zatvoru Rikers Island, rekao je u ponedjeljak njegov glasnogovornik Juda Englemayer za CNN.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

"Harvey je rekao kako osjeća mučninu i smatra kako ima potres mozga. Liječnici nisu donijeli službenu dijagnozu", kaže Englemayer. Dodaje kako je bivši producent prije pada osjećao vrtoglavicu.

Glasnogovornik bivšeg holivudskog mogula rekao je kako je telefonski razgovarao sa svojim klijentom u nedjelju, a Weinsten mu je rekao kako je dosad imao dosta vremena da razmisli o svom životu i svemu što je napravio. Rekao mu je da nije bio dobar čovjek te da je zato u zatvoru.

Harvey Weinstein je odmah nakon presude završio u bolnici zbog bolova u prsima, a čelnici zatvora u koji su ga smjestili boje se kako bi si bivši producent mogao nauditi.

Nekad cijenjenog holivudskog producenta proglasili su krivim na suđenju za silovanje i seksualno napastovanje nekoliko žena. Prema trenutačnim nagađanjima, bivši holivudski producent mogao bi provesti najmanje pet godina u zatvoru, a za nekoliko dana očekuje se konačna presuda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene