Samo prijatelji ili?

Raskinula je zaruke prije dva mjeseca, a sad su je uhvatili u društvu 10 godina mlađeg?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Styles i Olivia Wilde navodno su novi zvjezdani par, a glasine su počele kružiti nakon što su glumicu fotografi snimili kako izlazi iz njegova doma u Los Angelesu.

Pjevač Harry Styles (26) navodno se ponovno zaljubio, i to u slavnu glumicu Oliviju Wilde (36).

Pogledaj i ovo Harry Styles i Chris Pine - 3 Je li moguće? Mladi pjevač postao tema rasprava na društvenim mrežama, pogledajte što je napravio kolegi u videu koji je hit na internetu!

Glasine o novom paru počele su kružiti nakon što se par zbližio na snimanju filma "Don't Worry Darling" u kojem oboje glume, a fotografi su ih uhvatili kako zajedno ulaze u njegovu kuću u Los Angelesu.

"Olivia i Harry zbližili su se na snimanju te su proveli dosta vremena zajedno posljednjih tjedana. Ona je dosta puta bila kod njega doma u posljednje vrijeme", rekao je za Daily Mail izvor blizak pjevaču.

Glumicu i pjevača uhvatili su zajedno i proteklog vikenda na svadbi Harryjeva agenta, a navodno su se držali za ruke i time potvrdili da su zajedno. Još uvijek javno nisu potvrdili glasine.

Lijepa glumica je do studenog prošle godine bila zaručena za svog dugogodišnjeg dečka Jasona Sudeikisa, no nakon njihova prekida ništa nije ukazivalo na činjenicu da ona ljubi nekoga novog.

Sudeći po komentarima njezinih prijatelja, s Harryjem se zbližila nakon što je prekinula osmogodišnju vezu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) +0 Anja Alavanja (Foto: Instagram) Celebrity Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene