izgledaju blisko

Tulumarili zajedno i dočekali zoru: Prekidali su nekoliko puta, a on je njoj onaj pravi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Styles i Kendall Jenner upoznali su se 2014. godine, skupa su bili na Karibima 2016. godine, a u rujnu prošle godine uhvatili su ih skupa na večeri u Los Angelesu.

Pjevač Harry Styles u utorak navečer nakon dodjele nagrada BRIT tulumario je s društvom u kojem je bila i njegova bivša djevojka - Kendall Jenner. 26-godišnji pjevač i njegova dvije godine mlađa bivša djevojka na tulumu u hotelu The Standard ostali su do ranih jutarnjih sati, a izgledali su bliži nego ikada.

Pogledaj i ovo Harry Styles Ovakog ga nismo vidjeli! Omiljeni glazbenik u samo dva mjeseca pretvorio se u mačo frajera, baš se potrudio transformirati nakon prekida sa starijom glumicom!

Nakon tulumarenja u hotelu skupa su otišli u noćni klub i ondje su dočekali zoru, a britanski mediji nagađaju kako je na pomolu pomirenje.

Harryja i Kendall prvi su put počeli povezivati nakon što su se 2014. godine upoznali na američkom showu X Factor. Par je skupa bio na odmoru na Karibima 2016. godine, a u rujnu prošle godine uočili su ih na večeri u Los Angelesu.

"Harry je uvijek bio 'onaj pravi' za Kendall", izvor blizak starleti rekao je prije nekoliko mjeseci za časopis People. Izvor dodaje kako bi Kendall rado bila u stalnoj vezi s pjevačem, ali on ima problem s time zbog svoga stila života.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Celebrity Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene