Napokon svi skupa

Novi život: Bezbrižna Meghan uhvaćena u ležernoj šetnji sa sinom, princ Harry napustio Britaniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan je prije Harryjeva dolaska odvela sina u šetnju, a Harry je iz Velike Britanije otišao kako ne bi zasjenio svog brata Williama, koji je organizirao prvu veliku svečanost u Buckinghamskoj palači.

Princ Harry u ponedjeljak je stigao u Kanadu kako bi započeo novi život sa svojom suprugom Meghan Markle daleko od života kraljevske obitelji. U Vancouver je stigao direktnim letom iz Londona, a snimljen je u tamošnjoj zračnoj luci u pratnji dva tjelohranitelja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Harry je nakon izlaska iz zračne luke otišao kući u North Saanich u vilu vrijednu 14 milijuna dolara koju Sussexi posljednja dva mjeseca smatraju domom, piše Daily Mail.

Jutro prije Harryjeva dolaska Meghan je odvela sina Archieja u šetnju. Vojvotkinja od Sussexa bila je ležerno odjevena, s njom su bila i njihova dva psa, a činilo se kako nema ni trunke brige ni zbog čega što se događa u Velikoj Britaniji na kraljevskom dvoru.

U subotu tijekom dana iz Buckinghamske palače izdali su priopćenje u kojem su objavili da Harry i Meghan ostaju bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobivati novac od kraljevske obitelji.

Harry je prije putovanja za Kanadu progovorio o navodnoj velikoj tuzi koju osjeća zbog napuštanja kraljevske obitelji, ali je istaknuo da on i Meghan nisu imali drugu opciju nego odstupiti sa svojih dužnosti. Dodao je kako se nada da će on i njegova supruga nastaviti služiti Kraljici, Commonwealthu te da će on nastaviti obavljati svoje dužnosti, ali bez javnog financiranja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

at tonight’s dinner for supporters of Sentebale in London Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Princ je odletio u Kanadu kako ne bi zasjenio svog brata Williama, koji će jednoga dana postati kralj, a sada su u tijeku pripreme za tu veliku titulu. William je naime u Londonu ugostio 21 delegata iz Afrike na prvoj velikoj svečanosti koju je on organizirao, a bio je u pratnji supruge Kate, princa Edwarda, princeze Anne i brojnih članova kraljevske obitelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +5 Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Celebrity Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene