skladan par

Haris Džinović i 29 godina mlađa supruga su skupa 17 godina: Zaljubljeni su kao prvog dana, a samo jedna stvar je zabranjena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. nakon 11 godina veze i imaju dvoje djece.

Bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović (68) već je 17 godina sa svojom suprugom Melinom (39), a od toga su šest godina u braku. 

Pogledaj i ovo Haris i Melina Džinović - 1 Gdje ima dima... Razvod braka Harisa Džinovića i supruge dobio epilog, lijepa Melina već ima novu ljubav?

Supružnici ističu da su im najbitniji ljubav i poštovanje, no postoji jedna stvar koju Haris ne dozvoljava modnoj kreatorici. "Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće", priznala je Melina za Kurir. 

Zbog toga je modna dizajnerica ostala plavuša i odustala od promjene boje kose, iako je o njoj razmišljala. Supružnici su zaljubljeni kao i prvog dana kada su se upoznali, a to je bilo 2003. godine. 

Dobili su dvoje djece i vjenčali su se nakon 11 godine veze 2014. u Dubrovniku. 

Inače, Melina je svojedobno rekla da ne dopušta djeci da imaju Instagram profile. "To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti, pošto su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje obrazloženje. Na Instagramu svi imaju trbušnjake, svi su na Maldivima, svi imaju Rolex i Hermes torbu i nitko nije tamo na fakultetu. Ja nisam vidjela nijednu sliku na Instagramu da je netko u biblioteci ili da netko uči. Ja se držim stava da je to u njihovim godinama veliko zlo i da im ne treba biti dostupno", ispričala je kreatorica za Puls Online

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene