Konačno progovorila

Oglasila se mlada oružarka odgovorna za pištolj kojim je Baldwin ubio snimateljicu, evo što kaže tko je kriv!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hannah Gutierrez-Reed oglasila se prvi put o tragičnoj nesreći na snimanju filma "Rust" na kojem je radila kao osoba glavna i odgovorna za oružje.

Oružarka Hannah Gutierrez-Reed zadužena za oružje na setu filma "Rust" na kojem je Alec Baldwin slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins,  prekinula je šutnju rekavši da nema pojma kako su pravi meci dospjeli na snimanje, te da za sve krivi producente i to zbog stvaranja nesigurnog okruženja.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Getty Images) kolege ispričale Osoba odgovorna za pištolj kojim je Baldwin upucao snimateljicu i prije je imala propuste, nevjerojatno je što je učinila

24-godišnja Hannah dala je izjavu preko svojih odvjetnika u kojoj inzistira da ona nije kriva za smrt Halyne, snimateljice i direktorice fotografije koju je Alec slučajno ubio dok su uvježbavali scenu pucnjave.

"Sigurnost je Hannin prioritet broj jedan na snimanju. U konačnici ovaj set nikada ne bi bio ugrožen da nije bilo pravog streljiva. Hannah nema pojma odakle su došli pravi meci", stoji u priopćenju.

Njezini odvjetnici dodali su da je radila na dvije pozicije što joj je izuzetno otežavalo fokusiranje na posao. Za Daily Mail su izjavili i da je ona bila i ključna pomoćnica u odjelu za rekvizite.

"Borila se da dobije obuku i odgovarajuće vrijeme za pripremu pucnjave. No sve je postalo nesigurno zbog različitih čimbenika, uključujući nedostatak sigurnosnih sastanaka", stoji u priopćenju.

Njezine tvrdnje slične su kao i one drugih članova ekipe koji su također rekli da produkcija nije bila sigurna, a većina njih okrivila je pomoćnika redatelja Davea Hallsa, za kojeg su rekli da je u prošlosti već bio optuživan za sigurnosne propuste. 

Zasad nitko nije optužen za tragičnu nesreću, ali je šerif okruga Santa Fe Adan Mendoza rekao da nitko nije ni isključen kao potencijalni krivac.

"Sve su opcije na stolu", dodala je okružna tužiteljica Santa Fea Mary Carmack-Altwies.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene