Neobična priča

Ova reality zvijezda koja voli golišavo i usko, zaručnika je ostavila nekoliko dana prije poroda zbog bizarnog razloga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hannah Elizabeth je poznata po showu "Love Island" nakon kojeg je nastavila privlačiti pažnju atraktivnim fotografijama na svom Instagramu.

Hannah Elizabeth (30) gdje god se pojavila nikog ne ostavlja ravnodušnim jer se uvijek potrudi biti u što izazovnijem izdanju

Pogledaj i ovo showbuzz Ima vojsku obožavatelja Žali se da ne može naći ljubav jer je bila u poznatom showu, a povezivali su je s popularnim pjevačem

Zvijezda realityja "Love Island" prošetala je Manchesterom sa jednogodišnjim sinom Reggijem do fotografskog studija. Hannah je privlačila poglede u sivom dekoltiranom kombinezonu koji je istaknuo njen bujni dekolte. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Elizabeth (@hannahelizinsta)

Uskladila ga je s kratkom bundicom, torbom i čizmama do koljena. Inače, Hannah je poznata po sudjelovanju u showu "Love Island" nakon kojeg je stekla vojsku pratitelja od 430.000 na Instagramu koje časti seksi fotografijama. 

Reality zvijezda je studenom prošle godine rodila sina, a prekinula je s djetetovim ocem Georgeom Andreetijem prije njegova rođenja. Par je bio zaručen i Hannah je objasnila da je prekid bila dobra odluka za nju i bebu. 

Naime, istaknula je da George svašta objavljuje na društvenim medijima i nije dobro te se morala maknuti od njega. Strani mediji pišu da on vjeruje da je čarobnjak i traži druge da ga zovu Merlin. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Najotmjenija princeza Europe šokirala drastičnom promjenom imidža, više ne izgleda ovako

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene