službe rade svoj posao

Hani Hadžiavdagić hrvatski policajci pokucali na vrata: Poznata influencerica otkrila tko ju je prijavio i zašto, a i hoće li biti sankcija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković kaže da je vodila lijepi razgovor s sa zgodnim policajcima.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković, koja živi u Zagrebu, otkrila je na Instagramu da joj je kod kuće svratila policija. 

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić (Foto: Instagram) Ona se ne boji Hana Hadžiavdagić na svoj se način bori protiv virusa, a u porukama je rekla i što misli o cijeloj situaciji

Naime, Hana je prije nekoliko dana doputovala u Hrvatsku iz Sarajeva, a pritom joj, kako tvrdi, nije naređena obvezna mjera izolacije jer nije došla iz kritičnog područja. 

"Upravo su mi došla dva zgodna policajca da provjere da li sam u izolaciji, jer je neko od "susjeda" - pola milijuna ljudi na storiju - prijavio kako sam prekjučer ušla u Hrvatsku. S obzirom na to da nemam obvezu samoizolacije, nisam dobila papir granične policije (ja sam u samoizolaciji dobrovoljno jer to smatram potrebnim), jer nisam došla iz kritične zone, malo smo se ispričali i baš su mi uljepšali dan. Hvala državnim službama koje rade svoj posao. Bravo momci", napisala je voditeljica na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U doba #covid_19 treba samo biti #OpetNajljepša 🙌🏼😁 #styling @stylishbutik_ 👗 #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity Indira otkrila čime ispunjava dane u izolaciji, pa jednim savjetom pokazala zašto ima vjernu vojsku fanova: "Ja sam to pronašla"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene