MISLILI STE DA SE NE ZNAJU?

RAZOTKRIVENI Hana Hegedušić i Mladen Grdović imaju zanimljivu zajedničku prošlost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi su mislili da su se Hana i Mladen upoznali tek nakon njezine imitacije, no nije baš tako.

Pred nama je treća epizoda showa 'Tvoje lice zvuči', a tko će ovog puta zasjesti na tron najbolje transformacije tek ćemo vidjeti. No ono što znamo je to da je Hana Hegedušić apsolutna pobjednica prve dvije epizode.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Iako je prošli tjedan oduševila transformacijom u pop divu Whitney Houston, svi još uvijek pričaju o Haninoj urnebesnoj imitaciji Mladena Grdovića, koja je osim publike i žirija osvojila i zadarskog slavuja.

Poznaju se već godinama

'To je bio apsolutni hit koji se mogao dogoditi ikada. Čula sam se osobno s Mladenom. On je nazvao mog tatu i tražio moj broj. Nazvao me, pričali smo nekoliko minuta i oduševio me. Rekao mi je da sam odlična, da ga boli trbuh od smijanja i da sam genijalna. Uglavnom sve neki superlativi', govori Hana.

Iako su mnogi mislili da se ne znaju, Hana i Mladen poznaju se već dugi niz godina, a zanimljivu priču iz njihove prošlosti otkrila nam je upravo Hana.

'Moj tata je njemu davno producirao jednu ploču davnih, davnih godina. Talijanska je bila ploča, a moja sestra i ja na njoj smo pjevale prateće vokale. Kao da se zatvara taj neki krug s Mladenom Grdovićem koji je meni sad donio više od sto dvadeset tisuća pogleda na YouTube-u', govori glumica.

Osim dvije pobjede, show joj je sa sobom donio i ogroman publicitet na koji je, kako kaže, bila spremna pa joj nije čudno to što se svako imalo pojavi na nekoj naslovnici. 'U početku nisam ni sanjala o pobjedi i ispalo je puno veće od onoga što sam očekivala. No nadam se da ću se moći nositi s tim i da neću završiti na otoku s kozama, govori Hana aludirajući na ulogu posrnule zvijezde koju igra u mjuziklu 'Pacijenti'.

Slava joj nije teret, a apsolutno prihvaća činjenicu da će uvijek biti kritika, kako onih dobrih tako i loših. I s tim se dobro nosi.

'Apsolutno se ne moram svima sviđati, ali i na to sam bila nekako spremna. Takve se stvari moraju prihvatiti. Čovjek danas nema svoj život nego ga provodi na forumu i sve svoje frustracije ostavlja tamo i nije on jadan kriv što mu okolina i društvo, država ne dopušta da ostvari sebe u nekom drugom svijetu', smatra glumica.

Zazire od društvenih mreža

Društvene mreže su joj zatrpane porukama, a ona priznaje da ni na jednu nije odgovorila.  'Ne mogu svima pojedinačno odgovoriti, a i inače ako ljude ne poznajem ne usuđujem se ulaziti u neku komunikaciju putem društvenih mreža jer jednostavno nisam ta generacija. Imam Facebook jer ga svi imaju, ali to mi je više kao neki teret, priznaje Hana Hegedušić.

Ipak neki su joj to zamjerili do te mjere da su ju obrisali sa društvenih mreža, no s tim se glumica ne zamara previše, čak naprotiv.  'Ja to cijenim zašto bi netko čekao da mu se Hana Hegedušić javi jer tko sam na kraju krajeva ja. Mi smo svi isti. Ako smo si blizu, blizu smo, ako smo na nekoj društvenoj mreži meni je žao, ali ja ne funkcioniram na takav način', iskrena je Hana koju jedva čekamo vidjeti u novoj transformaciji.

Ovog puta iz lifta će izaći kao još jedan muškarac, točnije Julio Iglesias, a sigurni smo da će se i u ovoj ulozi Hana odlično snaći.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru, i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene