Šali se na svoj račun

Hana Hadžiavdagić na fotki iz 2004. ne sliči na sebe: "Ja pregorila sve solarije u gradu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić prisjetila se na Instagramu bezbrižnih vremena iz 2004. godine i pokazala kako je tada izgledala.

Na profilu na Instagramu influencerice i poduzetnice Hane Hadžiavdagić navikli smo gledati njezine besprijekorne fotografije, a nije tajna da ne voli često objavljivati fotografije iz prošlosti, no ovih je dana iznenadila svoje pratitelje i objavila nešto čemu se nitko nije nadao.

Pogledaj i ovo showbuzz sve opisali Strani mediji raspisali se o Hani Hadžiavdagić zbog fotografije koju je objavila pa obrisala, nazvali je bosanskom Paris Hilton

Naime, Hana se odlučila vratiti u neke prošle dane i objavila je u Instagram priči fotografiju iz davne 2004. godine, ali i našalila se na vlastiti račun jer su posljedice prekomjernog korištenja solarija i više nego vidljive.

"Ja pregorila sve solarije u gradu", napisala je Hana uz fotografiju koja je prema njezinu opisu nastala na najboljem privatnom derneku koji će pamtiti do kraja života.

"Inače, dernek je bio uz pozivnicu, u organizaciji 'zlatne mladeži'. Sad mi je to smiješno, ali eto da napomenem. Dernek je bio u ogromnom, praznome stanu u centru grada s nekih 60 uzvanika. Imali smo šank, konobare, barmena, DJ-a i par fotića, no te slike su nestale. Sjećam se i ove plave haljine, kupila sam je baš za taj izlazak, pink sandale stigle iz Beograda. Vidim i frizeru se otišlo, a šminkala sam se sama kao sve djevojke tada. Sjećam se da su oni koji nisu bili pozvani mjesecima prepričavali dernek kao da su bili. Neka lijepa vremena, pitoma, neka lijepa i nevina mladost i rado je se sjećam", prisjetila se Hana s nostalgijom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene