nezadovoljne majke

Hana Hadžiavdagić pokrenula lavinu komentara svojim statusom, dobila je i brojne poruke podrške

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić prozvala je majke koje se žale jer su s djecom zatvorene tijekom karantene. Neki su je kritizirali, no neki su se u tome i pronašli.

Influencerica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić na svom je Instagramu pokrenula lavinu komentara svojim statusom u kojem je prozvala majke koje se žale jer su s djecom zatvorene tijekom karantene.

Pogledaj i ovo showbuzz sve opisali Strani mediji raspisali se o Hani Hadžiavdagić zbog fotografije koju je objavila pa obrisala, nazvali je bosanskom Paris Hilton

"Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam promatrač. Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni. Te beba ovako, te starije dijete onako...", piše Hana te dodaje:

"Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne biste trebale da uživate što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelji? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju", zaključila je.

Iako je dobila brojne negativne komentare, istaknula je kako ima i veliku podršku ljudi koji su joj se privatno javili.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) +0 Al Pacino (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zanimljivosti o glumačkoj legendi: Bio je beskućnik i spavao na ulicama, a pred oltar nikad nije stao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene