Snažan istup

Hana Hadžiavdagić oštro odgovorila Mataniću: "Znam, i ti bi junače, ali te vrijeme pregazilo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Znam, i ti bi junače, ali te vrijeme pregazilo pa sada zavidiš internetu koji im je donio lifestyle koji ti od vlastitih moždanih vijuga", napisala je Hana Hadžiavdagić u objavi kojom je odgovorila Daliboru Mataniću.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić odlučila je na društvenim mrežama reći svoje mišljenje o prepirci koja je nastala nakon što se influencerica Doris Stanković požalila na restoran u Poreču, u kojem su joj odbili besplatnu večeru u zamjenu za objavu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić "Da mi džabe daju..." Hana Hadžiavdagić pohvalila se figurom u badiću, no svu pažnju ukrale su njezine bizarne čizme!

Domaći redatelj Dalibor Matanić nakon toga se obrušio na influencere, a Hadžiavdagić je jasno dala do znanja da se s njim ne slaže.

"Jedino što mogu zaključiti iz statusa nekih persona je da zapravo je**** zavide pojedinim influenserima na njihovom načinu života. Znam, i ti bi junače, ali te vrijeme pregazilo pa sada zavidiš internetu koji im je donio lifestyle koji ti od vlastitih moždanih vijuga, kojima se toliko hvališ, nikada nisi sebi mogao priuštiti. Domet natprosječnog IQ-a svodi se na pisanje statusa po društvenim mrežama o influenserima...idem ih sada što više poniziti pa da u moru ovih koji su facebook ratnici budem faca. Druže, i ja sam grijala klupe političkih nauka pa već godinama ne radim u struci (novinarskoj) jer mi se upravo to influensanje koje toliko blatiš deset puta više isplati. Zamisli!!! Ono što neki svjetski influenseri (da nas domaće ne hvalim) zarade potpisom samo jednog ugovora ti nećeš za života. Nitko tko zaradi ozbiljne novce na pošten način nije niti glup i niti površan shvatite to. A vi upravo tako influensere doživljavate. Nikome se ništa ne dešava slučajno nego je u sve to uložen rad, trud i malo sreće. Nije sve u novcima! Ok nije ali ti čine život ljepšim i lagodnijim. Sorry Šeldon, ali tako je kako je i to je jedina istina", napisala je Hana na Facebooku te je dodala kako se do jutra mogu raspravljati o pravim vrijednostima.

Jedino što mogu zaključiti iz statusa nekih persona je da zapravo je*eno zavide pojedinim influenserima na njihovom...

Posted by Hana Hadžiavdagić Tabaković on Wednesday, September 2, 2020

"Današnji medij je online, današnja mladost je online, život nam je online...Na kraju krajeva onda su svi svjetski giganti glupani jer plaćaju promocije influenserima! P.S. Na mom instagramu “koji ne pratite” u highlight-sima pod imenom DUŠEBRIŽNICI su video zapisi gdje je sve malo bolje objašnjeno za vas NATPROSJEČNO inteligentne", zaključila je influencerica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene