''Trudim se kao konj''

Hana Hadžiavdagić nezadovoljna brojem lajkova na slike: ''Na Balkanu očito najbolje prolazi golotinja''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić Tabaković otkrila je da je nezadovoljna s brojem lajkova na svoje dvije posljednje fotografije te dodala kako joj se čini da na Balkanu najbolje prolazi golotinja.

Voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković izrazila je svoje nezadovoljstvo zbog manjeg broja lajkova na posljednje dvije objave na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković Prate ju stotine tisuća! Hana Hadžiavdagić Tabaković oglasila se o padu društvenih mreža: "Šteta što ih nisu vratili samo nama koji smo lijepi"

"Hvala što namjerno ne lajkate posljednje dvije fotke. Počet ću stavljati totalno bezveze fotke, bez ikakvog truda, mašte, posvećenosti jer fotke koje radim očito nisu za ovo tržište. Ili da nastavim s golotinjom koja očito najbolje prolazi na licemjernom Balkanu", napisala je Hana na Instagram storyjima. 

"Ponekad sam baš konj što se previše trudim", dodala je influencerica. Inače, njezina posljednja fotografija je prikupila oko 4.700 lajkova, a pretposljednja oko 6.700. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Hana, koja ima 609.000 pratitelja na Instagramu, najčešće postiže više od 10.000 lajkova, a seksi slike na kojima primjerice nosi badiće dosežu i 20.000 lajkova. Video koji je snimila s mužem Tarikom Tabakovićem u prosincu prošle godine da se zahvali svima koji podržavaju njezinu kolekciju odjeće, imao je više od 125.000 pregleda. 

Hana je poznata po tome da je bez dlake na jeziku pa je svojedobno otkrila da je dobila uvredljivu poruku od jednog tinejdžera zbog koje mu je nazvala majku. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Oglasio se i otac Meghan Markle, slikovitim rječnikom dao je do znanja što misli o Meghaninom istupu i na čiju je stranu stao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene