wow!

Uskočila u haljinicu koju se ne bi usudile na sebe staviti ni upola mlađe, a tek kada se okrenula, sve je raspametila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry uvijek zasjeni sve svojom pojavom gdje god da se pojavi, a ovoga puta ni njezin dečko nije imao ništa protiv toga da svi gledaju samo u nju.

Glumica Halle Berry zablistala je u subotu navečer na crvenom tepihu gala večere u Los Angelesu, a fotografima je pozirala u kratkoj haljinici s dekolteom do pupka. Turbokratka haljina s puf-rukavima savršeno je naglasila besprijekornu figuru 55-godišnje glumice, koja je odisala sjajnom energijom.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

U njezinoj pratnji bio je i dečko, glazbenik Van Hunt, a nije se bunio što je sva pažnja pripala njoj. Kombinacija u kakvu bi rijetke uskočile još je jednom dokazala da se redovito vježbanje itekako isplati, s obzirom na to da svojim izgledom Halle može posramiti i upola mlađe kolegice.

Inače, Berry je prošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom Vanom Huntom (51) i oboje dijele zajedničke romantične fotografije na profilima na Instagramu. Prije njega je imala turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene