bome...

Halle Berry pokazala lice bez trunke šminke: Kad je skinula zaštitnu masku, mnogi su se dobro iznenadili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry ovih je dana bila meta paparazza, a uhvatili su je dok na licu nije imala ni traga šminke.

Glumica Halle Berry prava je zvijezda gdje god da se pojavi, a zbog svog izgleda zadivi sve u bilo kakvoj kombinaciji. Ovoga tjedna paparazzi su je uhvatili u šetnji sa sinom Maceom, a na licu nije imala ni trunke šminke. Čim je skinula zaštitnu masku za lice mnogi su se iznenadili jer 55-godišnja glumica zaista izgleda bespijekorno, bez skoro ijedne bore.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Opušteno izdanje popularne glumice još je jednom dokazalo da je doista bez konkurencije što se tiče izgleda, a pozornost paparazza nimalo joj nije zasmetala.

Inače, Berry je prošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom Vanom Huntom (51) i oboje dijele zajedničke romantične fotografije na profilima na Instagramu. Prije njega je imala turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) +6 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Shaquille O\'Neal (Foto: Profimedia) Celebrity Na računu ima milijune dolara, ali ne želi ih podijeliti sa svojom djecom, evo što moraju napraviti da se domognu novca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene