Sve je u redu

Halid Bešlić operiran: "Sve je prošlo u redu, neka moja publika ne brine"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halid Bešlić operiran je u Sloveniji i osjeća se odlično.

Halid Bešlić operiran je jučer u bolnici u Izoli u Sloveniji. Podvrgnut je manjem operativnom zahvatu i oporavlja se dobro. Nakon operacije je za Faktor.ba izjavio kako se osjeća odlično i kako bi već sutra mogao izaći na binu.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

"Neka moja publika ništa ne brine. Riječ je o maloj operaciji i sve je prošlo u najboljem redu. Već sam izašao iz bolnice. Tu su uz mene Samir Kadirić i sin Dino. Jedva čekam naredne koncerte. Već 7. listopada družit ću se s publikom u austrijskom Grazu, a potom u Njemačkoj. Nakon Austrije i Njemačke slijede koncerti po Skandinaviji s mojim Željkom Bebekom, a koje organizira Vahid Kapo", potvrdio je tako Halid da mu je bolje i usput najavio svirke.

Nedavno su regiju uznemirila pisanja da miljenik publike ima velike probleme s leđima te da bolovi traju mjesecima. Naveli su i da bi pjevač mogao završiti u invalidskim kolicima, no sve se pokazalo kao nepotrebno dizanje panike.

Za DNEVNIK.hr njegov menadžer Nedim Srnja otkrio je da je Halid dobro. "Eno ga, dobro je. Ništa mu nije. Nema on potrebe da ide kiropraktičarima. On ode tu i tamo na masažu kao i svi što idu. Čak je i smršavio fino. Taman je izgubio na kilaži. Znate kako, možda je rekao nekada da ga malo bole leđa i odmah netko napravio paniku i uvećao sve za sto puta. Ništa vi ne brinite, Halid je odlično", kazao je Nedim Srnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene