nije sve kako se čini?

Oglasila se prvi put nakon što je procurila snimka na kojoj slavni suprug viče na nju, objasnila je što se dogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber oglasila se prvi put nakon što su procurile snimke na kojima Justin Bieber viče na nju nakon nastupa u Las Vegasu.

Manekenka Hailey Bieber oglasila se prvi put nakon što su svijet obišle snimke na kojima suprug Justin Bieber viče na nju u svađi. 24-godišnja manekenka je trenutačno u Veneciji, dok je Justin u Los Angelesu, no nije skrivala na društvenim mrežama da su proveli predivan vikend zajedno.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Simboličan poklon U kratkoj minici prošetala je s poklonom koji je dobila od poznatog supruga pjevača, njega ipak nije bilo na vidiku

"Sjećanje na divan vikend koji smo proveli zajedno. Sjajno smo se zabavili i bili smo okruženi ljubavlju. Sve drugo što se govori su neistine. Ne hranite se negativnim stvarima ljudi", napisala je Hailey na Instagramu uz fotografiju na kojoj ljubi Justina.

Proteklog vikenda je procurila snimka na kojoj se čini kao da Justin viče na Hailey nakon nastupa u Las Vegasu. Nekolicina obožavatelja istaknula je da nije sve onako kako se čini, a njegovi bliski suradnici tvrde kako je pjevač samo bio pod adrenalinom zbog nastupa.

Podsjetimo, Hailey i Justin prvo su se vjenčali u tajnosti u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu 2018. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred nešto više od 150 gostiju.

Među uzvanicima su, osim njihovih obitelji i bliskih prijatelja, bile i mnoge slavne face, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene