neobičan potez

Nimalo nalik atraktivnoj manekenki koja privlači poglede: Napravila promjenu koja je mnoge zbunila...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber obično nosi odjeću koja više otkriva nego skriva, a zadnji put kad se pojavila s mužem Justinom Bieberom nosila je seksi pripijenu haljinu.

Manekenka Hailey Bieber (23) po seksi odjevnim kombinacijama u kojima se pojavljuju u javnosti, ali i na fotografijama na svom Instagramu. 

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Supruga pjevača Justina Biebera (26) iznenadila je u srijedu u širokoj trenirci i tenisicama koje je uskladila s crnom zaštitnom maskom za lice. Hailey je izgledala gotovo neprepoznatljivo dok je šetala s prijateljicom po West Hollywoodu. 

Naime, inače često hoda u odjeći koja više otkriva nego skriva, a pri posljednjem pojavljivanju u javnosti s Justinom nosila je crnu, kožnu, pripijenu haljinu. U prvom planu je bio njezin bujni dekolte za koji nije bio potreban grudnjak uz tako uski kroj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber)

Inače, u rujnu su strani mediji šuškali da je Hailey trudna jer se pojavila sportskom izdanju u kojem se istaknuo njen malo veći trbuh. No dio javnosti je komentirao da je očito pojela nešto i napuhnula se kao i svi ljudi. U uskoj haljini je sada pokazala da je njen trbuh i dalje ravan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goldie Hawn (Foto: Profimedia) Goldie Hawn (Foto: Profimedia) +0 Goldie Hawn (Foto: Instagram) Zanimljivosti U mladosti je bila na listama najvećih seks-simbola, a predivna je i u 75. godini - privlači i ljepotom i karizmom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene