uskladila neuskladivo

Zabundala gornji dio tijela dok je noge otkrila u vrućim hlačicama: Začudila je i odabirom obuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber iznenadila je neobičnom odjevnom kombinacijom nakon izlaska iz teretane.

Prije nekoliko mjeseci se šuškalo da je 24-godišnja Hailey Bieber trudna, no svakim izlaskom iz kuće i fotografijom na Instagramu ona dokazuje da to nije istina. 

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Simboličan poklon U kratkoj minici prošetala je s poklonom koji je dobila od poznatog supruga pjevača, njega ipak nije bilo na vidiku

Supruga Justina Biebera (26) viđena je u petak kako izlazi iz teretane u Los Angelesu. Hailey je imala zanimljivu odjevnu kombinaciju na sebi nakon pilatesa na kojem je bila s prijateljicom. 

Naime, manekenka je obukla crnu majicu s dugim rukavima koju je uskladila s vrućim hlačicama i zaštitnom maskom na licu. No najčudniji dio njenog izdanja su bile šlape s krznom koje je nosila na crne čarape. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Inače, Hailey je nedavno proslavila 24. rođendan. Na svom Instagramu podijelila je fotografije sa svoje skromne proslave, na kojoj je ipak zablistala u haljini s prorezom koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka pa se njezin dekolte našao u prvom planu. Hailey je blistala od sreće, a odoljeti joj nije mogao ni dvije godine stariji suprug koji ju nije ispuštao iz ruku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene