Izdanje za poseban dan

U haljini koja ne dopušta nošenje grudnjaka odoljeti joj nije mogao ni suprug, nije ju ispuštao iz zagrljaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber je povodom svog rođendan zablistala u haljini s prorezom ispod koje nije nosila grudnjak, a kreacijom se pohvalila na društvenim mrežama.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Hailey Bieber i supruga pjevača Justina Biebera proslavila je 24. rođendan, a za svoj je dan odabrala i posebnu kreaciju.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Simboličan poklon U kratkoj minici prošetala je s poklonom koji je dobila od poznatog supruga pjevača, njega ipak nije bilo na vidiku

Na svom Instagramu podijelila je fotografije sa svoje skromne proslave, na kojoj je ipak zablistala u haljini s prorezom koja ne dozvoljava nošenje grudnjaka pa se njezin dekolte našao u prvom planu. Hailey je blistala od sreće, a odoljeti joj nije mogao ni dvije godine stariji suprug koji ju nije ispuštao iz ruku.

"Osjećam se toliko zahvalno. Hvala svima na ljubavi i lijepim porukama", napisala je uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber)

"Predivna si", "Najljepša na svijetu", "Wow, wow, wow, ova haljina je sve", "Ti si za mene anđeo", "Blistaš izvana i iznutra", samo su neki komplimenti koje je dobila uz tisuće čestitaka od obožavatelja sa svih strana svijeta.

Justin je pokazao svoju romantičnu stranu i lijepom čestitkom oborio sve s nogu.

"Moj dom je tamo gdje si ti. Ti si moje sigurno mjesto. Potpuno sam opsjednut s tobom i s time tko si ti, moj najveći san je ostariti s tobom. Ne mogu vjerovati da si zauvijek moja. Sretan ti rođedan, dušo", poručio joj je putem društvenim mreža.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene