Ovo joj nije trebalo

Naživcirala se? U vrućim hlačicama i minijaturnom topu plijenila pažnju, pa pokazala svoju nekulturnu stranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Biber pokazala je top formu u vrućim hlačicama i minijaturnom topu u kojima je prošetala ulicama Los Angelesa.

Popularna američka manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, 23-godišnja Hailey Bieber probudila je veliki interes i pažnju stanovnika Los Angelesa kada je prošetala u vrućim traper hlačicama i minijaturnom topu, iliti u kombinaciji koja je otkrila njezinu savršenu liniju.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Tako odjevena našla se u centru pozornosti, što joj se očito nije svidjelo pa je fotografe koji su ju pratili "počastila" jednim srednjim prstom. 

Ona i Justin vratili su se u Južnu Kaliforniju nakon što su proteklih mjesec dana proveli na proputavanju zapadom SAD-a, a svoje su doživljaje i uspomene dijelili putem društvenih mreža, a bili su posjetili i Kanyea Westa koji je nedavno plijenio pažnju javnosti bizarnim istupima i ponašanjem.

Hailey je inače jedna od najtraženijih manekenki današnjice i može se pohvaliti brojnim modnim naslovnicama te kampanjama kojima promovira razne proizvode, a poznata je po zagovaranju prirodne ljepote iako su neki uvjereni da se bila podvrgnula estetskim korekcijama.

"Ja nisam cura s piste i često sam se osjećala manje vrijednom od svojih prijateljica. Pogledajte Kendall, Bellu i Gigi. Sve tri su visoke i nose svaku reviju. Neko vrijeme sam se osjećala kao da ne mogu imati manekensku karijeru, jer ne nosim revije", iskreno je priznala na početku svoje karijere.

Hailey je naime visoka 172 centimetara, što je 8 centimetara manje od njezinih slavnih prijateljica koje žare i pale svjetskim pistama ali što se nije pokazalo prevelikom preprekom u ostvarivanju uspješne karijere.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump (Foto: Getty) +0 Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Celebrity Melania posramila Trumpa pred svima i izazvala niz reakcija, nije joj se baš svidjela njegova namjera

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene