kratki posjet

Grupa Vigor obišla mjesta poharana požarom u Australiji: "Ovo iskustvo ćemo dugo pamtiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Vigor posjetila je Melbourne i Sydney, a koncerti su im bili rasprodani danima unaprijed.

Nakon dvije godine grupa Vigor vratila se svojoj vjernoj publici u Australiji. Ovog puta posjetili su Melbourne i Sydney, a koncerti su im bili rasprodani danima unaprijed.

Pogledaj i ovo Mario Roth (FOTO: Privatni album) Nema razloga za brigu! Domaći miljenik žena strahovao je da će izgubiti obožavateljice, no komentari ispod njegovih razgolićenih fotki govore drugačije

"Ne može se opisati riječima ta količina dobre vibre i pozitivne energije i način na koji su nas dočekali. Ako vas publika voli i poštuje, onda vi tu ljubav njima kroz pjesme i koncerte vraćate nazad", ispričao je frontmen benda Mario Roth.

Posebno ga je razveselilo što je na nastupima bilo puno mlade publike. "To je nešto što nas gura naprijed, puni entuzijazmom i željom da im se kroz pjesmu još više približimo", kaže.

U Australiji su članovi našeg poznatog benda proveli deset dana pa su imali vremena obići dio te čudesne zemlje na kraju svijeta.

"Imam dragu rodbinu u Sydneyu i odlučili smo jedan dan sjesti u auto i posjetiti unutrašnjost Australije. Dobili smo vrlo jasnu i šokantnu sliku posljedica strašnih požara koji su pogodili tu zemlju. Prizori su uistinu bili grozni i poražavajući za nas kao društvo. Čovjek koji je spreman drugom čovjeku nanijeti zlo, spreman je to isto činiti i prirodi. Mi nismo gospodari ovog planeta. Mi smo ipak samo njegovi gosti", kaže Mario.

Australija je čudesna u svojim biljnim i životinjskim različitostima. Kilometrima dugačke rajske plaže i tirkizno plave obale ostavile su Marija bez riječi. "Samo zanijemite pred tim ljepotama i uživate u simfonijama prirode. Kako je lijepa na obali, Australija je lijepa i u unutrašnjosti."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslije smo otišli na pivu ;) Ovaj mali je čudo ! #marioroth #australia #koala #downunder #loveanimals

A post shared by Mario Roth Official (@rothmario_official) on

Kad su nastupali u Australiji 2018. godine pjevač je plivao s delfinima , a ovoga puta je posjetio prihvatilište za koale koje su najviše stradale u požarima. Tom prigodom, dečki iz benda su 'posvojili' i ovu slatku životinju doniravši sredstva za jednogodišnju prehranu i skrb pa su time dobili pravo da mu dodijele i ime. Nisu dugo dvojili; dvogodišnju koalu nazvali su Vigor.

"To su veličanstvene životinje", kaže Roth, kojem putovanja donose duhovnu regeneraciju, potpuno resetiranje.

"Nije bogat onaj koji puno ima nego onaj koji puno zna. A da bi čovjek znao, mora putovati i upoznavati svijet oko sebe. Upoznavati ljude, kulture, običaje, boje, mirise, naučiti uvažavati i poštovati različitosti. Na taj način se šire horizonti, učite i rastete. To je neprocjenjivo", zaključuje ovaj popularan Osječanin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene