ni seve nije znala!

Poznato je gdje se nalazi grafit Severine i njezina sina, njegov autor pjevačici je posvetio i posebnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grafit Severine i Aleksandra, uz čiju je fotografiju pjevačica sinu čestitala osmi rođendan, nalazi se u Beogradu, a autor mu je umjetnik Black Sails

Pjevačica Severina Kojić svojem sinu Aleksandru čestitala je osmi rođendan fotografijom grafita na kojem su njih dvoje, a sada je poznato i gdje se grafit nalazi.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Grafit za koji ni Severina donedavno nije znala nalazi se u Beogradu i nastao je prošle godine u svibnju što je na Instagramu otkrio njegov autor koji se krije iza umjetničkog imena Black Sails.

"Ti i ja za 88 sati? Možemo čuda" napisao je umjetnik pored fotografija svojeg grafita citirajući Severininu emotivnu poruku sinu iz 2019. godine kada je sudskom odlukom skrbništvo nad dječakom prepušteno njegovom ocu Milanu Popoviću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Black Sails® (@blacksails_official)

"Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru. Sretan rođendan, čudo moje", napisala je Severina za sinov rođendan i uz njihov grafit objavila i pjesmu Đorđa Balaševića "Pile moje, pače moje malo", a u međuvremenu je u opis objave dodala lokaciju i autora.

Podsjetimo, Severina je prošlog proljeća nepravomoćno izgubila skrbništvo nad sinom. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend, a uz to je sud donio i privremenu odluku kojom joj je zabranjeno objavljivati fotografije s maloljetnim sinom na društvenim mrežama.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) +0 Lady Gaga (Foto: Instagram) Celebrity Upucali šetača pasa Lady Gage i ukrali joj ljubimce, pjevačica otimačima ponudila pola milijuna dolara da joj ih vrate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene