odvažio se na hrabar potez

Mladi gradonačelnik šuti o aferama sa srpskim folk-pjevačicama, ali zato koristi svaku priliku kako bi se pohvalio isklesanim torzom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković sudjelovao je u tradicionalnom plivanju za časnim križem u ledenoj rijeci Vrbas.

Mladi gradonačelnik Banje Luke, 28-godišnji Draško Stanivuković, izazvao je veliko zanimanje javnosti zbog navodne afere s udanom srpskom folk-pjevačicom Tanjom Savić (36), zbog koje je ostavio zaručnicu Kristinu Beronju.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković Nije joj lako Tko je folk pjevačica koju povezuju s mladim gradonačelnikom? Njezin privatni život podosta je kaotičan

Srpski mediji pisali su kako je par zajedno od početka prošle godine te da je Tanjin odnos sa suprugom Dušanom Jovančevićem narušen i da više nisu zajedno, iako su još službeno u braku.

Pojavile su se i informacije o tome kako Tanja nije jedina folk-pjevačica koju je zaveo mladi gradonačelnik te da je prije nje ljubio Kiju Kockar.

I dok Stanivuković mudro šuti o svojem burnom ljubavnom životu, na izbjegava javna pojavljivanja, a svojim zadnjim potezom opet je privukao veliku pažnju.

Povodom pravoslavnog blagdana Bogojavljenja, je sudjelovao u Bogojavljenskoj litiji, tradicionalnom plivanju za časnim križem u ledenoj rijeci Vrbas u Banja Luci. U utrci je sudjelovalo 33 mladića, a iako gradonačelnik nije odnio pobjedu, iskoristio je priliku da još jednom pokaže isklesani torzo kojim se često hvali i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Inače, Stanivuković se zadnjih dana našao na udaru kritika zbog postavljanja spomen-ploče majoru bivše JNA Milanu Tepiću, koji je 1991. samoubilačkim činom raznio skladište streljiva kod Bjelovara i pritom usmrtio deset hrvatskih branitelja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +0 Iva Alilović (Foto: Facebook) Celebrity Legendarni Alilović je 11 godina u braku s atraktivnom Ivom koju rijetko viđamo, a slovi kao najljepša žena sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene