Dugo je potrajalo

Razvode se nakon samo 42 dana tajnog braka, nitko dosad nije ni znao da su se vjenčali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grace Grummer i Tay Strathairn službeno se razvode pred sudom u Los Angelesu.

Američka glumica i kći slavnije majke Meryl Streep, Grace Gummer i službeno je predala zahtjev za razvodom braka od glazbenika Taya Strathairna.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Sada je i službeno! Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

Prema pisanju Us Weeklyja 33-godišnja glumica i 39-godišnji klavijaturist u braku su proveli tek 42 dana. Naime, par se vjenčao 10. lipnja 2019. godine, a Gummer je sve okončala već 21. kolovoza. Službeni zahtjev predala je sudu u Los Angelesu 23. ožujka, kao razlog navodeći nepomirljive razlike.

Gummer je javnosti najpoznatija po ulogama u seriji "Mr. Robot" i "Extant", kao i u filmu "American Horror Story: Freak Show and The Newsroom". 2019. godine pojavila se i u komedijama "Standing Up, Falling Down".

Tay je klavijaturist koji se također pojavio u filmovima i to u "Eight Men Out", "Lone Star"i "Hue". Inače je sin slavnog glumca Davida Strathairna koji je zajedno s Graceinom majkom Meryl, glumio u filmu "The River Wild" iz 1994. godine, kada su se zapravo uskoro bivši supružnici i upoznali. Tada im je bilo samo 7, odnosno 13 godina.

Ono što je u cijeloj priči najzanimljivije je to da par nikada nije javno objavio vijest da su u braku, štoviše to su uspjeli zatajiti sve do razvoda, a zajedno su u javnosti bili prvi put viđeni na jednoj od filmskih premijera Stevena Spielberga prije tri godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene