"Falit ćeš puno"

Goran Višnjić opisao je kakav je Nadarević bio kao kolega i čovjek, prekrasna objava sve je dirnula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Goran Višnjić na Instagramu se oprostio od kolege Mustafe Nadarevića.

Mustafa Nadarević za sobom je ostavio brojne neutješne kolege koji ne skrivaju tugu zbog njegova odlaska.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić - 1 Uspomena iz 1998. Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Od glumačke legende sada se na svojem Instagramu oprostio i Goran Višnjić, a domaći glumac s američkom adresom u podužoj je objavi otkrio kako je i koliko Nadarević utjecao na njegovu vrlo uspješnu karijeru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Čovjek koji je toliko utjecao na moju karijeru i život... savjetom, režijom, prijateljstvom... Sama definicija riječi 'mentor' u najpozitivnijem svjetlu, to je bio Mujki. Kad su svi rekli: 'Nemoj to, naškodit će ti karijeri', Mujki bi bio: 'Ma ne! Odjebi ih! Budi hrabar! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja! Pokaži im, 'ko ih...' A toga svega se držao i sam. Uvijek hrabar i uvijek u glavu...", započeo je Višnjić, a zatim se prisjetio i svih zajedničkih uloga s Nadarevićem te je opisao kakav je pokojni glumac bio kao kolega i čovjek.

"Hamlet, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Duga mračna noć, General... pa to je moja cijela karijera. 20 godina i svaki važan veliki projekt bio je tu, i uvijek spreman pomoći, i uvijek spreman dati sve od sebe, izboriti se za honorare mlađih kolega i ne dati da ih gaze direktori drame, podijeliti svoje znanje, predložiti, a ne nametati se... Nadam se samo da sam mu zahvalio na svemu toliko puta da sam nekad bio i dosadan, a njemu bi uvijek bilo neugodno: 'Ma daj, Gorane, pretjeruješ', rekao bi. E, moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad, zaslužio si svaku riječ hvale i zahvale.
Falit ćeš strašno puno, stari moj, veliku si prazninu ostavio, al’ srećom i veliko djelo. Počivao u miru Božjem", napisao je glumac uz njihovu zajedničku fotografiju s izvedbe predstave "Hamlet u selu Mrduša Donja" iz 2001. godine.

Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini, u nedjelju 22. studenog u popodnevnim satima nakon duge i teške bolesti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene