izgubila bitku za život

Splitski pjevač napisao pjesmu za preminulu djevojčicu i dirnuo mnoge: "Jedan cvijet u raju fali, to si ti..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Za djevojčicu iz Klaićeve bolnice...", napisao je Goran Karan na svom Facebooku.

Pjevač Goran Karan dirnuo je mnoge nakon što je na svom Facebooku objavio pjesmu koju je posvetio djevojčici koja je nastradala u razornom potresu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Goran Karan - 4 ''nekome dođe potreba učiniti...'' Goran Karan o držanju privatnog života dalje od očiju javnosti: ''Znaš ti koliko je meni trebalo naučiti...''

15-godišnja djevojčica je bila u kritičnom stanju te je u ponedjeljak izgubila bitku za život.

"Za djevojčicu iz Klaićeve bolnice...", napisao je Karan.

"Ima jedno mjesto gdje se blaga kriju. Ima jedno lice, najdraže od sviju. Mirno spavaj dušo mala, čuvam te. Ispod zvijezda nisi sama, ljubim te. Gdje si ti, gdje si ti anđeli traže svi. Jedan cvijet u raju fali, to si ti", stihovi su njegove pjesme.

Brojni fanovi u komentarima su napisali kako je pjevač zaista napravio lijepu gestu, a obitelji djevojčice izrazili su sućut.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene