POZIRALI NA FESTIVALU

Šuškalo se da su prekinuli, a onda su se pojavili zajedno i nisu se odvajali cijelu večer jedno od drugoga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski glumac Goran Bogdan demantirao je glasine da je prekinuo sa srpskom kolegicom Jovanom Stojiljković pojavivši se s njom na crvenom tepihu na Međunarodnom filmskom u Beogradu.

Još nedavno su se pojavila glasine kako je glumac Goran Bogdan (39) prekinuo sa svojom 12 godina mlađom kolegicom Jovanom Stojiljković i kako je krivac za to razdvojenost.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ovakvoga ga rijetko viđamo Dobro raspoloženi Goran Bogdan u društvu 11 godina mlađe djevojke iznenadio promjenom koja se dogodila preko noći!

No par je te glasine demantirao pojavivši se skupa u petak na Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu. Cijelo vrijeme su se na crvenom tepihu držali za ruke i pozirali su sa smiješkom na licu. Uskladili su i odjevne kombinacije te je Jovana nosila crne hlače i prozirnu bluzu s crvenim detaljima dok je Goran imao na sebi crno odijelo s kravatom.

Hrvatski glumac je bio jako dobro raspoložen i ljubio je redatelja Srđana Golubovića u čijem filmu “Otac“ tumači glavnu ulogu. Inače, Goran i Jovana su se zaljubili na snimanju srpske serije “Senke nad Balkanom“.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) +3 Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Celebrity Znala je da je on onaj pravi i dok je bila u vezi s drugim, a svoju ludu zaljubljenost ne skrivaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene