ljubav je u zraku

Ecija Ivušić i njezin novi dečko ne skrivaju koliko su zaljubljeni, posvetio joj je i pjesmu: "Zašto želiš da plačem?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić i Goran Belošević u vezi su neko vrijeme, a bubnjar benda Pravila igre svoju je novu pjesmu posvetio upravo Eciji.

Ecija Ivušić posljednjih tjedana ne skriva koliko je zaljubljena, a novi potez njezina novog dečka ju je rasplakao. Bubnjar benda Pravila igre, Goran Belošević, na Instagramu je u podužoj objavi otkrio kako je singl "Samo ti" posvetio upravo njoj.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

"Za mene je naš novi singl “Samo ti” puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi Ecija Ivušić ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi “Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen” najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo", napisao je u opisu ispod videa koji je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Belošević (@goran.belosevic)

"Ok. Plačem. Zašto ti želiš da ja plačem? Volim te najviše", poručila mu je u komentaru Ecija.

Par je prije nekoliko dana potvrdio da je zajedno, a istaknuli su kako se ni u jednom trenutku nisu imali namjeru skrivati. Podsjetimo, ona je nakon povratka s poslovnog putovanja, na kojem joj je društvo činila i Nives Celzijus, u svojim storyjima na Instagramu objavila video u kojem je u zračnoj luci u Zagrebu dočekuju Goran i njezin pas Rio.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene