U 29. godini

Milijuni fanova tuguju: Mlada zvijezda najavila povratničku turneju pa pronađena mrtva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goo Hara pronađena je mrtva u svom stanu, nakon čega za njom tuguju milijuni obožavatelja diljem svijeta.

Japanka K pop zvijeza Goo Hara pronađena je mrtva u svom stanu u Seulu, samo dva tjedna nakon što je najavila povratničku turneju, odnosno šest mjeseci nakon što je sama sebi pokušala oduzeti život.

Pogledaj i ovo Japanska princeza Ayako udala se za pučana (Foto: APTN) Ljubav je bila jača Japanska princeza Ayako zbog ovog se muškarca odrekla bogatstva i titule

Tijelo 28-godišnje Goo pronađeno je u njezinom domu u kasnim popodnevnim satima, a policija trenutno provodi istragu. Nažalost, ona nije prva K Pop megazvijezda koja se nije znala nositi s ogromnim pritiskom života pod reflektorima te kontroverzne industrije. Naime, prije mjesec dana njezina je bliska prijateljica Sulli pronađena mrtva, također u vlastitom stanu i to nakon što se duže vrijeme borila s depresijom.

Hara je prije nekoliko dana najavila povratak na pozornicu i veliku turneju Japanom na kojoj je trebala promovirati svoj novi solo singl. Prije toga se ispričala obožavateljima jer je uzrokovala, kako je sama rekla, "strku" nakon što je pronađena bez onesviještena u stanu.

Hara je bila bivša članica ženske gupe Kara, a njezina je smrt ostavila u tuzi milijune obožavatelja diljem svijeta.

"Lijepo spavaj, anđele, volim te", "Zašto?", "Počivaj u miru", "Željela bih da je ovo samo san", neke su od posljednjih poruka koje joj obožavatelji upućuju putem društvenih mreža.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +3 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Celebrity Na spomen njezinog imena 90-ih su svi uzdisali, a danas svojim izgledom zabrinjava ljude na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene