zanimljiv popis

Otkrila sve detalje svoje intime: Ljubila je brojne uspješne muškarce pa ispričala kakvi su u krevetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paige Spiranac ljubila je košarkaše, nogometaše, hokejaše i hrvače. Zna točno što od kojeg sportaša može očekivati te kakav će biti u krevetu.

Amerikanka Paige Spiranac godinama se profesionalno bavi golfom, a ova lijepa sportašica otkrila je s kime je sve hodala dosad. Ljubila je košarkaše, bejzbolaše i nogometaše, a trenutačno je zaručena za osobnog trenesa Stevea Tinoca.

27-godišnja ljepotica nije otkrivala imena svojih bivših, no dala je naslutiti o kome se radi. Opisala je kako se košarkaši uglavnom vole skesati u čarapama i natikačama, a hokejaši su slabi na konobarice, no oni su joj najdraži.

Prije nego što se odlučila skrasiti nije oklijevala u zavođenju sportaša svih rangova. Sve je krenulo nakon što se zaljubila u sportaša dok je bila na fakultetu. "Pala" je na njega odmah, no on se nije previše zanimao za nju. Nakon toga je krenula njezina avantura s osvajanjem mnogih muškaraca, piše Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi☀️ How’s your Saturday going?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Dosad je već postala profesionalka što se tiče opisa sportaša te zna točno kako se odnose prema djevojkama obzirom na sport kojim se bave. Za hrvače je kaže, specifičan ukus u glazbi, a oni vole metal.

Tijekom godina su je nazivali brojnim pogrdnim imenima zbog njezinog stila života, no ne obazire se ni na što. Paige je uspješna u svojoj karijeri te je na račun izgleda uspjela sklopiti brojne sponzorske ugovore, a kaže da ju nije sram sve to iskoristiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene