U 36. godini

Nije mu bilo pomoći: Popularni glumac srušio se i preminuo na snimanju reality showa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godfrey Gao preminuo je nakon što se onesvijestio na setu reality showa "Chase Me" u Kini.

Tajvansko-kanaski model i glumac Godfrey Gao preminuo je u 36. godini, nakon što se srušio na setu reality showa "Chase Me" koji je snimao u Kini.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel Senzacionalna! Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

Producenti showa rekli su da Godfrey srušio u nesvijest dok se utrkivao s drugim natjecateljima. Hitna pomoć je pozvana u isti trena, ali nažalost je preminuo ubrzo u bolnici, piše BBC.

"Gostujući sudionik Gao iznenada se srušio dok je trčao. Bolničari sa seta pokušali su ga spastiti i hitno su ga prevezli u bolnicu. Nakon dva sata pokušavanja da ga spase, iz bolnice su javili da je preminuo", izjavili su iz prodkucije showa.

Godfrey se proslavio 2011. godine nakon što je postao prvi muški model iz Azije koji je potpisao ugovor u modnom kućom Louis Vuitton. Svoj trag je ostavio i u Hollywoodu, pojaviviši se u akcijskom filmu "The Mortal Instruments: City of Bones". U Kini je postao popularan nakon što je glumio u tamošnjoj popularnoj seriji "Remembering Lichuan".

Od mladog Godfreya putem društveni se mreža opraštaju njegovi obožavatelji i kolege, između ostalih i Henry Golding koji mu je posvetio emotivan status.

"Jako me rastužila vijest o smrti Godfreya Gaoa, to je velik gubitak za cijelo društvo. Inspirirao je mnoge da se pođu njegovim stopama u svijetu filma i zabave, uključući i mene. Izražav sućut njegovoj obitelji i voljenima", napisao je Henry.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Golding (@henrygolding) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene