pridružio se i suprug

Slavnu holivudsku ljepoticu iznenadili prijatelji na veliki dan, nije skrivala oduševljenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gal Gadot napoznatija je po ulogama Wonder Woman, a slavna glumica proslavila je svoj 35. rođendan.

Glumica poznata po ulozi popularne Wonder Woman, Gal Gadot, proslavila je svoj 35. rođendan uz malu pomoć svojih prijatelja.

Pogledaj i ovo Gal Gadot (Foto: Profimedia) Uspješna i u pandemiji Dugo priželjkivani povratak omiljene superjunakinje mnoge je razočarao, ali je ostvario neočekivani uspjeh

Izraelska glumica vrijeme izolacije provodi sa svojim suprugom Yaronom Varsanom i njihove dvije kćeri kod kuće u Los Angelesu, a prijatelji su je odlučili iznenaditi na njezin veliki dan.

Ispred kuće je izašao i njezin surprug, a svi su se držali propisanih mjera socijalne distance, piše Daily Mail. Gadot je na sebi imala ležerni kombinezon, a sudeći prema njezinim reakcijama, zaista su je iznenadili.

Bivša manekenka u centru pozornosti Hollywooda je došla nakon što se 2009. godine pojavila u filmu iz serijala "Brzi i žestoki". Redatelj Zack Snyder u njoj je vidio velik potencijal te je odlučio da će upravo njoj dati šansu ulogom Wonder Woman.

Najnoviji film o Wonder Woman trebao je svjetlo dana ugledati u kolovozu ove godine, no još se ne zna hoće li se to dogoditi obzirom na pandemiju koronavirusa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) +0 Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Celebrity Glazbeniku supruga dala nekoliko uvjeta na početku veze, jedan od njih posebno je iznenadio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene