Najteže životno razdoblje

Glumica izgubila sina na porođaju, a nekoliko tjedana kasnije ostala je i bez oca: "Sada si djed-servis u raju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kara Keough Bosworth oprostila se od oca Matta Keougha zajedničkim fotografijama, a početkom travnja izgubila je sinčića McCoya Caseyja tijekom porođaja.

Glumica Kara Keough Bosworth (32) u posljednje vrijeme prolazi kroz najbolnije trenutke u životu nakon što su joj se zaredale tragedije. 

Naime, prošlog mjeseca je izgubila sina McCoya Caseyja tijekom porođaja, a sad je otkrila i da joj je preminuo 64-godišnji otac Matt Keough. Vijest o njegovoj smrti podijelila je na Instagramu uz nekoliko zajedničkih fotografija. Kara je stavila slike iz djetinjstva, s vjenčanja dok ju otac prati do oltara u crkvi te s njezinom kćeri Decker (4). 

"Tatice, molim te, brini se o mome sinu. Nauči ga kako igrati bejzbol i kako naći doživotne prijatelje. Sada si 'djed-servis' u raju. Pusa", napisala je emotivna glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daddy, please take care of my son. Teach him the circle changeup and how to find forever friends. You’re on grandpa duty in heaven now. Xoxo, Hammerhead

A post shared by Kara Bosworth (@karakeoughboz) on

Kara je početkom travnja izgubila sina na porođaju zbog distocije ramena. Riječ je o hitnom stanju kada bebino rame zapne za spoj između majčinih preponskih kosti, a pojavljuje se bez upozorenja. "Pridružio se raju, ali zauvijek će živjeti u srcima svojih roditelja, sestrice Decker, ali i onih koji će primiti njegove organe", napisala je glumca nakon gubitka sinčića. Obitelj je odlučila donirati njegove organe kako bi pomogli djeci kojoj je to potrebno. 

Inače, Kara je poznata po ulozi u filmu "Implicated" i sudjelovanju u reality emisiji "The Real Housewives of Orange County". Od 2014. je u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Kyleom Bosworthom (33).  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +3 Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene