mušterije su zadovoljne

Ljutila se na zaposlenice u svom dućanu, a onda preuzela prodaju u svoje ruke i pokazala kako se radi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Jessica Parker baš kao i njezin kultni lik Carrie Bradshaw obožava cipele pa ih dizajnira.

Sarah Jessica Parker (55) u hit-seriji "Seks i grad" utjelovila je glavnu junakinju koja je obožavala modu, osobito cipele, a tu ljubav gaji i u stvarnom životu.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Progovorila o svemu Slavna glumica skoro je napustila set megapopularne serije zbog seksualnog uznemiravanja jednog muškarca

Glumica ima trgovine s cipelama koje je sama dizajnirala i jedna od njih je u četvrti Manhattan u New Yorku. Sarah je prošlog tjedna viđena upravo u tom dućanu s ljutim izrazom lica kako nešto objašnjava svojim zaposlenicama i činilo se da nije baš zadovoljna njihovim radom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visiting the @sjpcollection Seaport District boutique and spending some time downtown. We have tons of sale items available, including some exclusives! Call 212-742-0359 and ask for Michael or come visit at 93 South Street. Ready to help and planning to be here once a week moving forward. Check in at @sjpcollection for details! X

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Parker je vidjela da ju snimaju fotografi, pa je ubrzo namjestila smiješak na lice. No kako očito nešto nije štimalo, glumica se vratila ovog tjedna u trgovinu na Manhattanu i radila na prodaji cipela iz svoje SJP Collection. Sarah je donosila mušterijama kutije s obućom i pomagala im da ih isprobaju, a zadovoljne žene su išetala s cipelama u vrećici. 

Čini se da je glumica, koja se nedavno hvalila da je prodala brojne modele iz svoje kolekcije, uvela malo reda u svoju trgovinu. Inače, Parker je nedavno snimila i video na Instagramu u svom dućanu i istaknula da ima dosta sniženja. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene