Lijepa vijest

Zvijezda naše serije koju je publika obožavala rodila drugo dijete, a njezin muž otkrio spol i natuknuo ime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Petra Cicvarić rodila je drugo dijete, a sretnu vijest podijelio je njezin suprug Peđa Gvozdić.

Hrvatska glumica Petra Cicvarić (33) rodila je drugo dijete, curicu. Petra, koja je poznata po ulozi u humorističnoj seriji "Najbolje godine", potvrdila je sretnu vijest za Gloria.hr

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Prinovom u obitelji pohvalio se i njezin muž, glumac i redatelj Peđa Gvozdić (38) na Facebooku. "Sjećate se kako nam je beba u trbuhu udarcima odgovorila da je cura? Mala predivnoća je održala riječ. Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome. Naša banda bogatija je za još jednu ratnicu!!" napisao je Peđa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad nitko ne dođe na ples pa, da zaliječiš djetetu ranjeno srce, održiš sat plesa samo za nju. Zapravo, ona ga održi nama. 💃🏻👨‍👩‍👧☺️ #familytime #familymemories. _______________________________________________________ #supermamehr #fuckyoucorona #inyourface #nothingcanstopus #loveisallyouneed #allyouneedislove #love #obitelj #obiteljskodruženje

A post shared by Pc (@petra.cicvaric) on

Dodao je kako će on i Petra napraviti feštu kada se budu mogli pošteno izljubiti i izgrliti, s obzirom na to da trenutačno traje pandemija koronavirusa. "Do tada čuvajte se, ostanite zdravi i pazite na svoje bližnje. Čestitamo dobitnicima na kladionici, a ostalima želimo više sreće drugi put", našalio se redatelj.

Petra i Peđa već imaju kćer Koranu (3), a objavom prvih slova imena supruge, sebe i dvije kćeri glumac je dao naslutiti da ime njihove tek rođene curice počinje na slovo e. 

 Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene